11 de maig, 2013

Cortes de Pallás.

Propera setmana, dissabte 18 de maig, a Cortes de Pallás, a les 7:00.

Alternativa a Carlet també a les 7:00.



Finalment mijta dotzena de valents - o inconscients - ens n'hem anat camí de Cortes, a alguns se'ls han apegat els llençols un poc pero han enllaçat amb el grup: Tano, Rafa Bujalance, Jesús, Alfonso, Fran i jo mateix.

Tot i que alguns "agoreros" ;-) no ho tenien clar amb el tema de la pluja, hem decidit fer la ruta. Amb el que no comptàvem és amb el vendaval insoportable de ponent que anava a acompanyar-nos, i que més enllà de Yátova s'ha tornat perillós fins i tot en les baixades on era temerari anar a més de 30 km/h, en les pujades més dures no alcançavem els 10km/h. 

L'anada ha sigut un autèntic infern de vent i fred (8 graus en el km 52) , a punt hem estat de parar en El Oro quan portavem uns 55 km, pero Tano ens ha amenaçat en tirar-mos pel barranc, així que hem seguit endavant i hem fet un esmorzar a Cortes que ens ha sabut a glòria. Han sigut 72 km que ens ha costat 3h17min, a 21 km/h de mitja.

Afortunadament l'aire no ha canviat i la tornada ha sigut més agradable i la pluja ens ha respectat. Al final hem fet un poc més de 140 km i unes 6h de bicicleta.

No se com els haurà anat el tema de la pluja als qui han anat a la marxa de los 7 picos o als que anaven a Carlet. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada