17 de maig, 2012

CRÒNICA MARXA LA YESA

El passat diumenge 13 de maig es va disputar la tercera prova puntuable per al Circuit de la Serrania 2012. Aquesta vegada tocava a la localitat de La Yesa on la penya dels dinobikers ens tenien preparat un recorregut amb moltes sorpreses. La marxa va ser un calvari per a tots els membres de la penya. La calor sufocant i diversos problemes tècnics vam tindre que sofrir alguns membres per finalitzar la marxa. L'únic participant que no va poder acabar va ser Alberto que va caure i va patir una punxada a la roda que li va fer retirar-se de la prova. La prova no pareixia en principi massa dura però al final, en un recorregut previst de 43 km va passar a 46 km que es van fer duríssims per a tots i on va posar a prova les nostres forçes tant físiques com mentals. Per això hem anomenat els membres de la penya a aquesta marxa com el calvari de La Yesa.


 Encara que en la eixida no conseguírem situarse a la eixida poc a poc vam anar agafant posicions als primers kilómetres. Així doncs, en la següent taula teniu els resultats:


P.generalNombreTiempocategoríaP.categoría
93Rafa García2:33ELITE19
151Carmelo Andrés2:46MASTER 4030
154Josep Desco2:47ELITE34
156Paco Romero2:47MASTER 3069
256Pedro March3:12MASTER 30119
RetiratAlberto EsteveCADETE


Rafa García va tenir de nou una brillant actuació en un recorregut complicat però on es va adaptar molt bé. A més va quedar més a prop dels ciclistes referents així que la temporada està sent molt bona per a Rafa i esperem que continue així.

Carmelo va fer molt bona marxa durant tot el recorregut en un terreny no tan favorable per a d'ell. Però la mala sort va caure amb ell ja que a falta d'un kilómetre per acabar va punxar la roda i va tindre que entrar a meta a peu. Una llàstima ja que Carmelo haguera fet un temps meravellós, però segur que a la pròxima ve amb més ganes i tornarà a lluitar en les posicions de davant.

Jose Desco repeteix el resultat de Chera encara que va tindre més problemes dels previstos. En la primera baixada va tindre que fer una parada per a que li arreglaren el disc ja que li tocava en les pastilles i li frenava la roda. Després el canvi no li anava bé i no podia pujar de forma adecuada els ports així que va tindre que fer més força de la necessària i al final li va passar factura. Així i tot molt bon resultat i a seguir així. 

Paco Romero va fer també molt bon resultat, millorant respecte a la marxa de Chera. La seua progressió es magnífica i va fer una marxa notable. La única cosa a destacar va ser el dolor de rinyons a causa de l'estat del terreny amb molta pedra.



Pedro va patir el seu propi calvari. En la primera baixada va trencar dos radis de la roda que li anava fent un vuit. Després se li va colar una abella al maillot i va sofrir diverses picadures pero va continuar. Inclús la cadena pareixia que se li anava a eixir però Pedro va demostrar un gran caràcter per acabar inclús després de tants infortunis. A la pròxima segur que ix millor la cosa i obtindrà un bon resultat.



Alberto Esteve va també tindre la seua particular mala sort. Tot anava bé fins que en una baixada prou trencà i amb molta pedra va caure i encara que no va tindre conseqüències greus per a d'ell, no va poder finalitzar ja que va trencar la roda davantera i va punxar la càmara de darrere així que no va poder continuar. Esperem que a la pròxima tinga més sort.

Recordar la pròxima marxa que serà el pròxim 27 de maig a Xulilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada